Efter ett varmt mottagande av vår första klocka, Draken J35F, har vi kommit igång med våra två nästa serier. Först ut är vår professionella dykare (kanske den tuffaste dykaren i Sverige?) Treudd som kommer i en så-kallad “Founder’s limited edition” om hundra numrerade exemplar. Preliminärt släpp är mitten på juni. I slutet på sommaren följer vi upp med nästa Draken, Draken S (J35S).

Treudd: Den kanske tuffaste dykaren i Sverige?

Treudd (KA1F)

Treudd går under kategorien “Professionell dykare”, med tuffa krav på val av material, specifikationer och utformning. Likt Draken F väljer vi att släppa en lanseringsversion (“Founder’s Limited Edition”) till priset 5 450 kr. Vi tar emot förköp via webbutiken, alternativt kan man reservera ett exemplar genom att betala en deposition om 1 000 kr genom att klicka här.

Läs mer om Treudd här.

Draken S

Draken S (J35S)

Draken S är uppföljaren till Draken F. Till skillnad från sin föregångare är Draken S inte begränsad i upplaga. Dock görs den i små serier, så vi rekommenderar att man reserverar ett exemplar via webbutiken. Alla klockorna kommer med eget serienummer graverat.

Draken S kommer i tre olika utföranden: med svart kanvasrem, läderrem eller länk. Priset startar på 6 250 kr med kanvas.

Vi ser framemot en väldigt spännande vår med fler nyheter runt hörnet!

För frågor och generella förfrågningar, ta gärna kontakt via tid@celegin.se